Tábitha-ház felhívása

Felhívás!
 
Hazánk második gyermekhospice háza, a Tábitha ház Törökbálinton kapott lehetőséget a működésre.
Hiszem, hogy mi, az itt élő családok szeretnénk, és tudunk is segíteni.
Törökbálint Város Önkormányzatának támogatásával létrejött egy levelezési lista, melyre azoknak a családoknak az e-mail címét szeretnénk feltenni, akik úgy gondolják, hogy szívesen segítenék, ezt a csodálatot érdemlő munkát. Aki felkerül a listára, az folyamatos tájékoztatást kap arról, hogy adott időben mire van szükség, legyen az egy szál virág a vázába, egy tepsi házi sütemény, egy kedves mesekönyv, vagy a virágoskert felásása. A listán való szereplés semmiféle kötelezettséggel nem jár, viszont ezen a listán kizárólag a Szemem fénye alapítvány, illetve az általuk fenntartott Tábitha házzal kapcsolatos e-mailek szerepelhetnek.
Aki úgy gondolja, hogy szívesen részt vállalna a ház működtetésében, a benne lakók életminőségének javításában, és szeretne a levelezési lista tagja lenni, az kérem, írja meg ezt a tabitha@torokbalint.hu címre.
Természetesen, ha akad, aki a levelezési listára nem szeretne felkerülni, de szeretné megkapni a listát az aktuálisan szükséges tárgyakról, eszközökről, erre is van lehetőség.
 
Köszönöm!
 
Pintér Katalin
06-20-445-27-23